Bos&Burchtfair Oostvoorne 2016 deelname afgezegd.

22 mei 2016: Doordat ik ,april dit jaar, onverwachts kon verhuizen naar een betere locatie, kwam er weer veel sjouw werk. Nu, een maand later staat alles langzamerhand op zijn plek. De aanloop van klanten is goed, het seizoen is explosief begonnen. Onder glas werd het 35 graden.Dat ontnam het laatste restje energie. Inmiddels is het dak gekrijt waardoor er een prachtig gefilterd licht binnenvalt. Het tuinwerk op locatie gaat ook door. Mijn lichaam gaat ondertussen protesteren, vandaar dat ik als een berg opzag tegen weer alles te moeten oppakken voor deze fair…en over 2 weken weer naar Spirit garden…en 2 weken daarna weer naar Bingerden…en dan in september voor de laatste maal naar Spirit garden.Daarom heb ik Oostvoorne na lang twijfelen afgezegd, wetende dat er heel wat klanten wonen in Oostvoorne, Rockanje en omgeving, verleden jaar bezochten zij mij met een touringcar vol plantenliefhebbers.Excuses! Ik vertrouw op jullie begrip.

De planten staan er prachtig bij! Het sortiment is weer uitgebreid;de verschillende bloeiwijze, de bladvormen, de geuren, er is zoveel te combineren.Graag zie ik jullie op mijn nieuwe stek aan de grote Woerdlaan 29,Naaldwijk. Tot eind juni ben ik 6 dagen per week geopend, (daarna do-vr-zat) zie www.sunsister.nl . Is langskomen geen optie, via de webwinkel heeft u de planten binnen een paar dagen in huis!