Verkoop vanaf de kwekerij.

 Adres: Grote Woerdlaan 29, 2671 CM, Naaldwijk (tegenover de Watertuin)
 We kweken heel veel soorten Salvia in 9 cm pot en groter. De ene Salvia is geschikt  voor de volle grond, de ander gedijt soms  beter in een pot op het terras of balkon.
 Daarnaast een sortiment niet alledaagse tuinplanten. Alles  kleinschalig en uit  “eigen keuken”. De prijzen in de kwekerij zijn lager dan in de webwinkel. Dus langskomen is  goedkoper en gezelliger! Pinnen is helaas niet mogelijk.  Eventueel parkeren, koffie en toilet bij overbuurman de Watertuin. 

Geopend: elke donderdag-vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00.     ZATERDAG 27 MEI NA 11.00 GESLOTEN IVM DE WARMTE!!

26 Mei 2017:het kan zijn dat planten tijdelijk uitverkocht zijn, de nieuwe jonge planten groeien goed, raadpleeg u af en toe de site.
De voorraad wordt hierop dagelijks aangepast. Van een tiental nieuwe Salvia’s is een beperkt aantal, vraag er naar op de kwekerij.
Deze staan nog niet op de site. ( oa Salvia Gourmandise”, Salvia ‘Royal Blue’, Salvia ‘Trinidad’)

 

We staan juni 2017 NIET op de internationale kwekerijdagen van Bingerden.

 Webwinkel
Van Salvia ‘Cerro Potosi’, S.mac.’Bordeaux’, S.’Hotlips’, S.’Royal Bumble’ kunt u grotere aantallen bestellen. Dit zijn sterke langbloeiende Salvia’s. Tot 24 planten zijn de verzendkosten € 7,50. De planten zijn, door het lange koude weer, kleiner dan anders, heb geduld, vanaf juni-juli gaan oa de Salvia’s bloeien tot ver in oktober of langer! We versturen  planten in 9 cm pot via post.nl .