Verkoop vanaf de kwekerij.

 Adres: Grote Woerdlaan 29, 2671 CM, Naaldwijk (tegenover de Watertuin)
We kweken heel veel soorten Salvia in 9 cm pot en groter. Daarnaast een sortiment niet alledaagse tuinplanten.( Zie het artikel in Groei&BLOEI APRIL 2017) Alles  kleinschalig en uit  “eigen keuken”. De prijzen in de kwekerij zijn lager dan in de webwinkel. Dus langskomen is  goedkoper en gezelliger! Pinnen is helaas  niet mogelijk.  Eventueel parkeren, koffie en toilet bij overbuurman de Watertuin. Koffie en eigen gebakken taart of lichte lunch bij de Pluktuin Naaldwijk, onze andere buurtjes. Tuinclubs zijn welkom, wel graag op afspraak via info@sunsister.nl

GEOPEND: 2018:momenteel op goed geluk, vanaf 24 maart iedere donderdag,vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00. In april en mei ook op woensdag geopend. 

Snoeitips? Lees mijn blog voor verdere informatie..
 Webwinkel
Zodra de planten goed zijn voor verzending ontvangt u uw bestelling. Soms kan dat 2-3 weken duren,soms 3 dagen.’ Uitverkocht’ betekent doorgaans dat die plant na enige tijd weer leverbaar is. Wekelijks werken we de voorraad bij. Houdt u daarom de site in de gaten. We verplichten u zeker niet, maar minimaal 5 planten bestellen maakt het inpakwerk voor ons rendabel. Besteld u meer dan 1 doos(24 planten) dan betaalt u daar geen verzendkosten voor. We versturen planten in 9 cm pot via post.nl . Op maandag en dinsdag versturen we de bestellingen.