Verkoop vanaf de kwekerij.

 Adres: Grote Woerdlaan 29, 2671 CM, Naaldwijk (tegenover de Watertuin)
 We kweken heel veel soorten Salvia in 9 cm pot en groter. De ene Salvia is geschikt  voor de volle grond, de ander gedijt soms  beter in een pot op het terras of balkon.
 Daarnaast een sortiment niet alledaagse tuinplanten. Alles  kleinschalig en uit  “eigen keuken”. De prijzen in de kwekerij zijn lager dan in de webwinkel. Dus langskomen is  goedkoper en gezelliger! Pinnen is helaas niet mogelijk.  Eventueel parkeren, koffie en toilet bij overbuurman de Watertuin. Koffie en eigen gebakken taart of lunch( op afspraak) bij de Pluktuin Naaldwijk, onze andere buurtjes.

GEOPEND: vanaf half maart 2018! Beetje afhankelijk van het weer. Ondertussen wordt er gewerkt aan een nieuwe lezing waarmee we “op tournee” gaan!

Snoeitips? Lees mijn blog voor verdere informatie..

 Webwinkel
U kunt jaarrond planten bestellen. Het voordeel van kweken in een (koude)kas. Mocht uw keuze( nog) niet op voorraad zijn, reserveer uw bestelling dan via info@sunsister.nl  We verplichten u zeker niet, maar minimaal 5 planten bestellen maakt het inpakwerk voor ons rendabel. Besteld u meer dan 1 doos(24 planten) dan betaalt u daar geen verzendkosten voor. We versturen planten in 9 cm pot via post.nl . Planten voor zondag besteld zijn, in de regel,  binnen 3 dagen bij u thuis!