Verkoop vanaf de kwekerij.

 Adres: Grote Woerdlaan 29, 2671 CM, Naaldwijk (tegenover de Watertuin)
 We kweken heel veel soorten Salvia in 9 cm pot en groter. De ene Salvia is geschikt  voor de volle grond, de ander gedijt soms  beter in een pot op het terras of balkon.
 Daarnaast een sortiment niet alledaagse tuinplanten. Alles  kleinschalig en uit  “eigen keuken”. De prijzen in de kwekerij zijn lager dan in de webwinkel. Dus langskomen is  goedkoper en gezelliger! Pinnen is helaas niet mogelijk.  Eventueel parkeren, koffie en toilet bij overbuurman de Watertuin. Koffie en eigen gebakken taart of lunch( op afspraak) bij de Pluktuin Naaldwijk, onze andere buurtjes.

GEOPEND: vakantietijd,  van 27  juli t/m 19 augustus sluiten we om 12.00! 

23 juli 2017: nieuwe verrassende zaailingen tussen oude bekende Salvia, Erigeron, Erodium, Eupatorium, Parahebe, alles in bloei.
Het is nu schilderen met kleuren. Raap uw “boeket” bij elkaar en poot hen in volle grond of in pot. Op verzoek vullen wij een 27 cm.aardewerk pot met 3 kleuren
€ 19,50. Zet de dames beschut in de zon en kijk naar hen om= maandenlange bloei, voor de winter terugknippen , enkel bij gematigde vorst tijdelijk naar binnen.

 Webwinkel
 “Niet in vooraad” = sept.2017 of seizoen 2018 weer! Afhankelijk hoe snel de jonge planten groeien. Dagelijks wordt de voorraad aangepast. Kijk daarom geregeld op de site. Er is enorm veel verkocht. Soms hebben we de plant nog wel in 5 ltr.pot, te groot om op te sturen, dus ophalen!  We verplichten u zeker niet, maar minimaal 5 planten bestellen maakt het inpakwerk voor ons rendabel. We versturen planten in 9 cm pot via post.nl . Planten voor zondag besteld zijn binnen 4 dagen bij u thuis!