Verkoop vanaf de kwekerij.

 Adres: Grote Woerdlaan 29, 2671 CM, Naaldwijk (tegenover de Watertuin)
We kweken heel veel soorten Salvia in 9 cm pot en groter. In 2019 aangevuld met nieuwe,  droogte tolerante,  soorten. Daarnaast een sortiment niet alledaagse tuinplanten.Kleinschalig en alles uit “eigen keuken”. De prijzen in de k
wekerij zijn lager dan in de webwinkel. Dus langskomen is  goedkoper en gezelliger! Daarbij is voelen en ruiken aan de planten heerlijk. Pinnen is helaas  niet mogelijk.  Eventueel parkeren, koffie en toilet bij overbuurman de Watertuin. Koffie en eigen gebakken taart of lichte lunch bij de Pluktuin Naaldwijk, onze andere buurtjes. Tuinclubs zijn welkom, wel graag op afspraak via info@sunsister.nl Het strand is 5 minuutjes doorrijden.

Maart 2019 gaan we weer open.  De webwinkel blijft jaarrond geopend, zolang t niet vriest versturen we.Bovendien zijn wij open op Goede Vrijdag, Tweede  Paasdag ,Koningsdag,Bevrijdingsdag,Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag.

Webwinkel

Send me a email if your country is not mentioned. Minimale besteding € 15,00, anders is verzenden niet rendabel voor ons. “Uitverkocht’ betekent dat die plant na enige tijd( stekken-bewortelen-groeien-overpoten) weer leverbaar is,we passen de website wekelijks aan.Bestelt u in Nederland méér dan 1 doos(24 planten) dan betaalt u daar geen verzendkosten voor. We versturen eigen gekweekte sterke,gezonde planten, via post.nl , aan hen geven wij uw post en e-mailadres door voor verzending en track&trace. Verder doet kwekerij Sunsister niets met uw adresgegevens, al 20 jaar is dat vanzelfsprekend.