Verkoop vanaf de kwekerij.

 Adres: Grote Woerdlaan 29, 2671 CM, Naaldwijk (tegenover de Watertuin)
 We kweken heel veel soorten Salvia in 9 cm pot en groter. De ene Salvia is geschikt  voor de volle grond, de ander gedijt soms  beter in een pot op het terras of balkon.
 Daarnaast een sortiment niet alledaagse tuinplanten. Alles  kleinschalig en uit  “eigen keuken”. De prijzen in de kwekerij zijn lager dan in de webwinkel. Dus langskomen is  goedkoper en gezelliger! Pinnen is helaas niet mogelijk.  Eventueel parkeren, koffie en toilet bij overbuurman de Watertuin. Koffie en eigen gebakken taart of lunch( op afspraak) bij de Pluktuin Naaldwijk, onze andere buurtjes.

GEOPEND: oktober: elke zaterdag van 10.00 tot 16.00 Doordeweeks ben ik er vaak, mail info@sunsister.nl  als u langs wilt komen, de nazomerbloei is geweldig mooi!

25 sept.2017: Salvia’s zijn op hun mooist!!  Raap uw “boeket” bij elkaar en poot hen in volle grond of in pot. De GROTE  moerplanten zijn nu ook te koop voor een leuke prijs. Zij kunnen nog tot ver in november bloeien! Als u een kasje heeft, zelfs de winter door. De voorraad in 9 cm pot  is weer aangevuld met jonge planten.

 Webwinkel
U kunt jaarrond planten bestellen. Het voordeel van kweken in een (koude)kas. Mocht uw keuze( nog) niet op voorraad zijn, reserveer uw bestelling dan via info@sunsister.nl  Dan krijgt u bericht zodra de planten voldoende beworteld zijn.We verplichten u zeker niet, maar minimaal 5 planten bestellen maakt het inpakwerk voor ons rendabel. We versturen planten in 9 cm pot via post.nl . Planten voor zondag besteld zijn, in de regel,  binnen 3 dagen bij u thuis!