Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Na jaren een nieuwsbrief van kwekerij Sunsister; speciaal voor salvialiefhebbers…
Salvia’s zijn zomer-,  maar vooral názomerbloeiers. Warme zomers vinden zij prima en bloeien daardoor nog langer in het najaar.
Dit seizoen hebben we er heel veel van verkocht, aan jong en oud, zowel via de webwinkel als vanaf de kwekerij. Om u te inspireren hebben wij een fietsroute langs 5 privétuinen in onze regio samengesteld.

In deze grote en kleine tuinen groeien en bloeien veel salvia’s. In twee ervan hebben wij als ondergrond lavasteentjes toegepast, op lichte en zware grond.
Het watergeven is hierdoor minimaal, evenals onkruid …we zijn benieuwd hoe het zich verder ontwikkelt. September en oktober zijn prachtige salviamaanden, het licht is helder, de bloei op zijn mooist, de grassen wuiven…
We vertrouwen erop dat wij er met uw medewerking op zaterdag 19 september a.s. een  geslaagde buitendag van kunnen maken.

Fietstocht: 25 km regio Westland, maximaal aantal deelnemers: 100 personen. Vol = vol! Start bij kwekerij Sunsister tussen 09.00 – 13.00 uur (parkeren aan de overkant bij de Watertuin Naaldwijk, mocht u met de auto met fietsen komen. Er wordt gestart in verschillende tijdsblokken; u ontvangt een e-mail met uw starttijd. Halverwege de fietstocht bezoekt u een tuin waar u uw meegebrachte boterhammen kunt eten, er zijn binnen- en buitenterrassen, koffie en thee te koop, goede toiletvoorziening!

Nog een leuk plekje om af te stappen voor de lunch: Theetuin ‘De Bongaard’ en de Brasserie ‘De Bosrand’ (zie fietsroute)! Na terugkomst kunt u uw planten afhalen op de kwekerij; we zijn geopend tot 17.00 uur.
Inschrijving verplicht via e-mail vóór 12 september met uw naam en het aantal personen naar info@sunsister.nl. 

Een fiets huren is mogelijk via: Fietsverhuurwestland.nl. Wel vooraf reserveren. Er is daar voldoende parkeergelegenheid. Vanwege de regels die wij op dit moment in acht moeten houden, is het mogelijk om in zes tijdsblokken de (gratis) fietstocht te boeken. Geef even uw voorkeur aan!

10.00 – 10.30 uur

10.30 – 11.00 uur

11.00 – 11.30 uur

11.30 – 12.00 uur

12.00 – 12.30 uur

12.30 – 13.00 uur

Na aanmelding krijgt u een e-mail met de vertrektijd (we kijken natuurlijk niet op een paar minuten). Graag wil ik met u dit moois delen!

AnneMarie van Mil, kwekerij Sunsister

Grote Woerdlaan 29, 2671 CM Naaldwijk – website: www.sunsister.nl