Verkoop vanaf de kwekerij en via de webshop

Broodkruimels: Home / Verkoop vanaf de kwekerij en via de webshop

 

Verkoop vanaf de kwekerij

November 2022; hoewel de Salvia bloei in de kas nog gewéldig is(buiten in de tuin trouwens ook), zijn we gesloten tot half maart 2023. Stekken,snoeien,onderhoud, overpoten…en de webwinkel draait door.

De prijzen in de kwekerij voor 9 cm.potjes zijn lager dan in de webwinkel. Dus langskomen is goedkoper en gezelliger! Daarbij voelen en ruiken aan de planten heerlijk. Pinnen is mogelijk vanaf uw eigen telefoon, contant betalen is oke.


 

 

Parkeren & faciliteiten

Onze kwekerij staat aan de Grote Woerdlaan 29 (2671 CM) in Naaldwijk (tegenover de Watertuin).

Het strand is 5 minuutjes doorrijden.

  • het centrum van Naaldwijk biedt diverse terrasjes
  • ietsje verder; koffiehuisdehooiberg.nl  in ‘t Woudt , voor een heerlijke lunch midden in de polder!

Adres

Openingstijden

In september en oktober zijn we elke vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 open,  fris bloeiende planten op voorraad!! Tuinclubs op afspraak(info@sunsister.nl) De deuren en luchtramen staan altijd open. Afrekenen contant of betalen via uw telefoon.(geen pinautomaat) Verder is het gewoon ouderwets gemoedelijk, zoals altijd. In een ontspannen sfeer kunt u rustig uw keuze maken. Het is soms nog stiller dan in een bibliotheek,heerlijk! Klanten gaan met hun lijstje in de hand, langs de kweektafels….

 

Webshop

Minimale besteding €35,00. Anders is rapen, etiketten schrijven, inpakken met zorg.. en verzenden niet rendabel voor ons. “Uitverkocht” betekent dat die plant na enige tijd (stekken-bewortelen-groeien-overpoten) weer leverbaar is. Alle stek is uit eigen keuken. We proberen de voorraad constant te houden. Doordat er héél veel vraag is, is dit streven wat moeilijker geworden. Bekijk de website daarom regelmatig.  Elke maandag versturen wij de planten. Doorgaans de volgende dag , door post.nl , bij u bezorgd in Nederland en een dag later in Belgie. DPD we currently find the best carrier for  Ireland,France, Spain Germany,Tsjechie, Austria…