Verkoop vanaf de kwekerij en via de webshop

Broodkruimels: Home / Verkoop vanaf de kwekerij en via de webshop

 

Verkoop vanaf de kwekerij

29 april 2022: wat ziet het alweer groen, in de koude kas. De eerste salvia’s staan in bloei

De prijzen in de kwekerij voor 9 cm.potjes zijn lager dan in de webwinkel. Dus langskomen is goedkoper en gezelliger! Daarbij is voelen en ruiken aan de planten heerlijk. Pinnen is mogelijk vanaf uw eigen telefoon, contant betalen is oke.


 Elke vrijdag en zaterdag is de kwekerij van 10.00 tot 16.00 geopend. De webwinkel blijft jaarrond open, u kunt ‘t hele jaar planten bestellen. 2de Paasdag zijn we open van 10.00 tot 15.00

 

Parkeren & faciliteiten

Onze kwekerij staat aan de Grote Woerdlaan 29 (2671 CM) in Naaldwijk (tegenover de Watertuin).

Het strand is 5 minuutjes doorrijden.

  • het centrum van Naaldwijk biedt diverse terrasjes
  • ietsje verder; koffiehuisdehooiberg.nl  in ‘t Woudt , voor een heerlijke lunch midden in de polder!

Adres

Openingstijden

Elke vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 bent u weer van harte welkom. Tuinclubs op afspraak(info@sunsister.nl)De deuren en luchtramen staan altijd open. Afrekenen contant of betalen via uw telefoon.(geen pinautomaat) Verder is het gewoon ouderwets gemoedelijk, zoals altijd. In een ontspannen sfeer kunt u rustig uw keuze maken. Het is soms nog stiller dan in een bibliotheek,heerlijk! Klanten gaan met hun lijstje in de hand, langs de kweektafels….

En… we zijn open op Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag! Van 10.00 tot 15.00

Webshop

Minimale besteding €45,00. Anders is rapen, etiketten schrijven, inpakken met zorg.. en verzenden niet rendabel voor ons. “Uitverkocht” betekent dat die plant na enige tijd (stekken-bewortelen-groeien-overpoten) weer leverbaar is. Alle stek is uit eigen keuken. We proberen de voorraad constant te houden. Doordat er héél veel vraag is, is dit streven wat moeilijker geworden. Bekijk de website daarom regelmatig.  Elke maandag versturen wij de planten. Doorgaans de volgende dag , door post.nl , bij u bezorgd.