Verkoop vanaf de kwekerij en via de webshop

Broodkruimels: Home / Verkoop vanaf de kwekerij en via de webshop

 

Verkoop vanaf de kwekerij

Vanaf vrijdag 24 maart 2023 zijn we weer open! Ondertussen zijn we volop aan het stekken, de voorraad jonge planten wordt langzamerhand weer aangevuld.

De prijzen in de kwekerij voor 9 cm.potjes zijn lager dan in de webwinkel. Dus langskomen is goedkoper en gezelliger! Daarbij voelen en ruiken aan de planten heerlijk. Pinnen is mogelijk vanaf uw eigen telefoon, contant betalen is oke.


 

 

Parkeren & faciliteiten

Onze kwekerij staat aan de Grote Woerdlaan 29 (2671 CM) in Naaldwijk (tegenover de Watertuin).

Het strand is 5 minuutjes doorrijden.

  • het centrum van Naaldwijk biedt diverse terrasjes
  • ietsje verder; koffiehuisdehooiberg.nl  in ‘t Woudt , voor een heerlijke lunch midden in de polder!

Adres

Openingstijden

Vrijdag 24 Maart 2023 gaan de deuren weer open. Tuinclubs op afspraak(info@sunsister.nl) Afrekenen contant of betalen via uw telefoon.(geen pinautomaat) Verder is het gewoon ouderwets gemoedelijk, zoals altijd. In een ontspannen sfeer kunt u rustig uw keuze maken. Het is soms nog stiller dan in een bibliotheek,heerlijk! Klanten gaan met hun lijstje in de hand, langs de kweektafels….

 

Webshop

Minimale besteding €45,00. Anders is rapen, etiketten schrijven, met zorg inpakken in trays, .. niet rendabel voor ons. “Uitverkocht” betekent dat die plant na enige tijd (stekken-bewortelen-groeien-overpoten) weer leverbaar is. Alle stek is uit eigen keuken. We proberen de voorraad constant te houden. Doordat er héél veel vraag is, is dit streven wat moeilijker geworden. Bekijk de website daarom regelmatig.  Elke maandag versturen wij de planten. Doorgaans de volgende dag , door post.nl , bij u bezorgd in Nederland en een dag later in Belgie. DPD we currently find the best carrier for  Ireland,France, Spain Germany,Tsjechie, Austria…