Verkoop

Broodkruimels: Home / Verkoop

 

Verkoop vanaf de kwekerij

10 februari 2020: de koolmeesjes en roodborstjes helpen met het vangen van een rups en luis. De planten lopen hier en daar uit, de bestellingen worden mondjesmaat geraapt en verzonden.

De prijzen in de kwekerij voor 9 cm.potjes zijn lager dan in de webwinkel. Dus langskomen is goedkoper en gezelliger! Daarbij is voelen en ruiken aan de planten heerlijk. Pinnen is helaas niet mogelijk.

 

Parkeren & faciliteiten

Onze kwekerij staat aan de Grote Woerdlaan 29 (2671 CM) in Naaldwijk (tegenover de Watertuin).

Eventueel parkeren, koffie en toilet bij overbuurman de Watertuin. Koffie en eigen gebakken taart of lichte lunch bij de Pluktuin Naaldwijk, onze andere buurtjes. Tuinclubs zijn welkom, wel graag op afspraak via: info@sunsister.nl.

Het strand is 5 minuutjes doorrijden.

Adres

Openingstijden

Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 v.a. maart tot eind oktober zijn we geopend.
Vanaf november staat de deur ook gewoon nog open, maar ben ik er zelf wat onregelmatiger.

Webshop

Minimale besteding €15,00. Anders is verzenden niet rendabel voor ons. “Uitverkocht” betekent dat die plant na enige tijd (stekken-bewortelen-groeien-overpoten) weer leverbaar is. We passen de website wekelijks aan.

Bestelt u in Nederland méér dan 1 doos (24 planten) dan betaalt u daar geen verzendkosten voor. We versturen eigen gekweekte sterke,gezonde planten, via post.nl, aan hen geven wij uw post en e-mailadres door voor verzending en track&trace.

Verder doet kwekerij Sunsister niets met uw adresgegevens, al 20 jaar is dat vanzelfsprekend.