Verkoop

Broodkruimels: Home / Verkoop

 

Verkoop vanaf de kwekerij

Vanaf december is de kwekerij gesloten,  tot ongeveer half februari 2021…wilt u tóch lanskomen,stuur dan een mail naar info@sunsister.nl..de webwinkel draait gewoon door. Tuinclubs kunnen alvast reserveren..geur en kleur rondleidingen zijn daarbij mogelijk.

De prijzen in de kwekerij voor 9 cm.potjes zijn lager dan in de webwinkel. Dus langskomen is goedkoper en gezelliger! Daarbij is voelen en ruiken aan de planten heerlijk. Pinnen is enkel mogelijk vanaf uw eigen telefoon.

 

Parkeren & faciliteiten

Onze kwekerij staat aan de Grote Woerdlaan 29 (2671 CM) in Naaldwijk (tegenover de Watertuin).

Nu, 2 januari 2021, staan er nog steeds salvia’s in bloei in de koude kas. Buiten bloeien de salvia guaranitica’s nog…verder rust….Tuinclubs zijn welkom v.a. april 2021, wel graag op afspraak via: info@sunsister.nl.

Het strand is 5 minuutjes doorrijden. De Pluktuin Naaldwijk zijn onze buurtjes.

Adres

Openingstijden

Vanaf december zijn we gesloten tot half/eind februari 2021. Alles is in rust. Daarna zijn we weer elke donderdag,vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 geopend. Afrekenen contant in de schotel, of pinnen via uw telefoon. Verder is het gewoon ouderwets gemoedelijk, zoals altijd. In een ontspannen sfeer kunt u uw keuze maken. De luchtramen staan open en de kweektafels zorgen voor de nodige afstand.

Webshop

Minimale besteding €25,00. Anders is rapen, inpakken met zorg en verzenden niet rendabel voor ons. “Uitverkocht” betekent dat die plant na enige tijd (stekken-bewortelen-groeien-overpoten) weer leverbaar is. Het kán zijn dat u deze jonge planten in uw bestelling ontvangt. We passen de website wekelijks aan.

Bestelt u méér dan 1 doos (tot ong.26 planten is €9,50 verzendkosten))dan ontvangt u via een mail de extra kosten van verzending. We versturen eigen gekweekte sterke,gezonde planten.  Door grote drukte bij post.nl hebben de pakketten soms vertraging, graag uw begrip, zij doen erg hun best.

Verder wens ik u ontspanning toe, door de januari rust al mijmerend toe te staan. Lichaam en geest hebben het nodig.