Verkoop

Broodkruimels: Home / Verkoop

 

Verkoop vanaf de kwekerij

In oktober; elke vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 15.00 geopend, de andere dagen zijn we bezig  met stekken,overpoten..snoeien.. een beetje vrij nemen….

De prijzen in de kwekerij voor 9 cm.potjes zijn lager dan in de webwinkel. Dus langskomen is goedkoper en gezelliger! Daarbij is voelen en ruiken aan de planten heerlijk. Pinnen is enkel mogelijk vanaf uw eigen telefoon.

 

Parkeren & faciliteiten

Onze kwekerij staat aan de Grote Woerdlaan 29 (2671 CM) in Naaldwijk (tegenover de Watertuin).

In oktober zijn de moerplanten op hun mooist..kom ruiken en voelen en ontspannen..we houden de afstand, dat gaat prima, plantenliefhebbers zijn verstandig daarin. Poten in de , warme, volle grond kan nog. Heeft u een kasje, geniet dan van de bloei tot aan Kerstmis! Tuinclubs zijn welkom v.a. april 2021, wel graag op afspraak via: info@sunsister.nl.

Het strand is 5 minuutjes doorrijden.

Adres

Openingstijden

Tot eind oktober zijn we elke vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 15.00  geopend, we houden afstand; we bekijken geen foto’s op uw telefoon en lopen niet met u mee langs de kweektafels. Afrekenen contant in de schotel, of pinnen via uw telefoon. Verder is het gewoon ouderwets gemoedelijk, zoals altijd. In een ontspannen sfeer kunt u uw keuze maken.

Webshop

Minimale besteding €25,00. Anders is rapen, inpakken met zorg en verzenden niet rendabel voor ons. “Uitverkocht” betekent dat die plant na enige tijd (stekken-bewortelen-groeien-overpoten) weer leverbaar is. Het kán zijn dat u deze jonge planten in uw bestelling ontvangt. We passen de website wekelijks aan.

Bestelt u méér dan 1 doos (tot ong.26 planten is €9,50 verzendkosten))dan ontvangt u via een mail de extra kosten van verzending. We versturen eigen gekweekte sterke,gezonde planten.  Door grote drukte bij post.nl hebben de pakketten soms vertraging, graag uw begrip, zij doen erg hun best.

Verder wens ik u ontspanning toe door te werken in- en te werken met uw planten in het najaar.