Verkoop

Broodkruimels: Home / Verkoop

 

Verkoop vanaf de kwekerij

1 augustus 2020(alweer); de luchtramen open, salvia’s in bloei en sommige moerplanten mogen verkocht worden! Vanaf vandaag vakantierooster: elke vrijdag en zaterdag zijn we dan geopend van 10.00 tot 16.00. 

De prijzen in de kwekerij voor 9 cm.potjes zijn lager dan in de webwinkel. Dus langskomen is goedkoper en gezelliger! Daarbij is voelen en ruiken aan de planten heerlijk. Pinnen is enkel mogelijk vanaf uw eigen telefoon.

 

Parkeren & faciliteiten

Onze kwekerij staat aan de Grote Woerdlaan 29 (2671 CM) in Naaldwijk (tegenover de Watertuin).

Eventueel parkeren, koffie en toilet bij overbuurman de Watertuin; of koffie en eigen gebakken taart.. lichte lunch in de zeer sfeervolle tuin/kas van de Pluktuin Naaldwijk, onze andere buurtjes. Tuinclubs zijn welkom v.a. juni 2020, wel graag op afspraak via: info@sunsister.nl.

Het strand is 5 minuutjes doorrijden.

Adres

Openingstijden

Vanaf 1 augustus 2020 vakantierooster:elke vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 zijn we geopend, we houden afstand; we bekijken geen foto’s op uw telefoon en lopen niet met u mee langs de kweektafels. Afrekenen contant in de schotel, of pinnen via uw telefoon. Verder is het gewoon ouderwets gemoedelijk, zoals altijd. In een ontspannen sfeer kunt u uw keuze maken. Het strand is 5 minuutjes doorrijden overigens….haalt u de planten later weer op, na een verkoelende duik!

Webshop

Minimale besteding €25,00. Anders is rapen, inpakken met zorg en verzenden niet rendabel voor ons. “Uitverkocht” betekent dat die plant na enige tijd (stekken-bewortelen-groeien-overpoten) weer leverbaar is. We passen de website dus wekelijks aan.

Bestelt u méér dan 1 doos (ong.28 planten)dan ontvangt u via een mail de extra kosten van verzending. We versturen eigen gekweekte sterke,gezonde planten. Afhalen is kosteloos. Door grote drukte bij post.nl hebben de pakketten soms vertraging,met name Belgie.

Verder wens ik u ontspanning toe door te werken in, en te genieten van uw tuin, terras of balkon.