Wát een mooie reacties ontvang ik van u! Ik bewaar hen

voor de tijd, nu inschattend; eind oktober als ik het werk ga missen..om in te bladeren. Rond mijn moeders verjaardag zat het buitenleven erop en ging het werk in de kas weer beginnen.
Het geeft mij een goed gevoel, als ik de vele reacties lees dat ik wat betekend heb door goede kwaliteit planten te leveren maar zeer zeker ook door de sfeer erom heen. Puur en ongedwongen. Die vrijheid om in te werken was voor mij het medicijn tegen vermoeidheid,piekeren en allerlei kwalen waar ik anderen over hoorde. Uiteindelijk zorgde dat er voor dat ik door blééf gaan, tot mijn lijf en geest  aangaven door hun reserve’s te zitten. Het verlies van mijn broer en ouders in korte tijd kon ik soms delen, maar schoof het rouwen voor mij uit, door de dagelijkse drukte. Terugtrekken en m’n adem inhouden,dat was wat ik deed. Nu dus de tijd om het aan te durven..Opgelucht? Ja zeker, het is of ik de dingen duidelijker zie nu,een schonere bril lijkt het wel.

Mijn website hou ik aan, terwijl de webshop op uitverkocht staat, wil ik via blogs af en toe wat plaatsen. Als aanloop op mijn boek. U kunt daarop reageren of gewoon lekker tot u nemen en overpeinzen.