15 juni 2023: een memorabele dag, met ingang van…

vandaag, 15 juni 2023 sluiten we de deur van de kwekerij én de webwinkel, na ruim 25 jaar ga ik ermee stoppen. In veel, heel heel tuinen pronken mijn Salvia’s inmiddels. Ik dank u voor de mooie ontmoetingen, ik voelde mij erg rijk met u als doelgroep; aangename mensen, zowel in Nederland als daarbuiten, het gesprek ging ergens over, de ervaringen, kennis ..foto’s ..werden gedeeld.  Een band ontstond door de jaren heen. Met mensen met een positieve kijk op het leven en met het besef wat tuinieren aan ontspanning kan bieden. Het was míj een genoegen!

Mócht u foto’s en/of sunsister ervaringen willen delen; dat kan via info@sunsister.nl of sturen naar Sunsister, Grote Woerdlaan 29, 2671 CM Naaldwijk.
Ik ben van plan een document te maken maken ter herinnering.

Het gaat u goed!

AnneMarie van Mil
Sunsister